Ανεργία Γερμανία Ελλάδα σχεδιασμοσ ιστοσελιδων - Κοινωνία - Eurostat: Διατηρεί την πρωτιά στην ανεργία η Ελλάδα

From Edge Of Eternity - Eternal Forge Modkit Wiki
Revision as of 18:33, 8 January 2021 by RogelioSimpkinso (talk | contribs) (Created page with "σχεδιασμοσ ιστοσελιδων Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελ...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search

σχεδιασμοσ ιστοσελιδων Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

- Κοινωνία - Eurostat: Διατηρεί την πρωτιά στην ανεργία η Ελλάδα σχεδιασμοσ ιστοσελιδων Σταθερή παρέμεινε η ανεργία στην Ελλάδα τον Αύγουστο (27,3%) σε σχέση με τον Ιούλιο, εξακολουθώντας να κατέχει την υψηλότερη θέση στην ΕΕ, σχεδιασμός λογότυπου σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (Eurostat) που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.



Τον Οκτώβριο, στην ευρωζώνη, η ανεργία υποχώρησε ελαφρώς στο 12,1% (από 12,2% τον Σεπτέμβριο), ενώ στην «ΕΕ των 28» η ανεργία παρέμεινε σταθερή στο 10,9%. Δεν υπάρχουν στοιχεία για την ανεργία στην Ελλάδα, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.



Συνολικά, τον Οκτώβριο, καταγράφονται 26,654 εκατομμύρια άνεργοι στην ΕΕ και 19,298 εκατομμύρια άνεργοι στην ευρωζώνη. Σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, η ανεργία μειώθηκε κατά 75.000 στην ΕΕ και κατά 61.000 στην ευρωζώνη.



Τα υψηλότερα επίπεδα ανεργίας στην ΕΕ καταγράφονται στην Ελλάδα (27,3%, ηλεκτρονικό εμπόριο στην τον Αύγουστο), στην Ισπανία (26,7%), στην Ουγγαρία (17,6%) και στην Κύπρο (17%). Τα χαμηλότερα ποσοστά ανεργίας σημειώθηκαν στην Αυστρία (4,8%), στη Γερμανία (5,2%) και στο Λουξεμβούργο (5,9%).



Η μεγαλύτερη αύξηση της ανεργίας μέσα σε ένα χρόνο (Οκτώβριος 2012- Οκτώβριος 2013) καταγράφεται στην Κύπρο (από 13,2% σε 17%) και στην Ελλάδα (από 25,5% τον Αύγουστο του 2012, σε 27,3% τον Αύγουστο του 2013).



Συνολικά, στην Ελλάδα ο αριθμός των ανέργων έφτασε, τον Αύγουστο, τα 1,365 εκατομμύρια.



Εξάλλου, τη θλιβερή πρωτιά και στην ανεργία των νέων (κάτω των 25 ετών) εξακολουθεί να κατέχει η Ελλάδα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Εurostat, τον Αύγουστο του 2013 η ανεργία των νέων στην Ελλάδα διαμορφώθηκε στο 58% (170.000 άνεργοι), ενώ τον Οκτώβριο, στην ΕΕ διαμορφώθηκε στο 23,7% (5,657 εκατομμύρια, δηλ. μείωση κατά 29.000 σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2012) και στην ευρωζώνη στο 24,4% (3,577 εκατομμύρια, δηλ. αύξηση κατά 15.000 σε ετήσια βάση).



Τα υψηλότερα επίπεδα ανεργίας για τους νέους στην ΕΕ, καταγράφονται στην Ελλάδα (58%, σχεδιασμόσ website τον Αύγουστο), στην Ισπανία (57,4%) και στην Κροατία (52,4%). Τα χαμηλότερα ποσοστά καταγράφονται στη Γερμανία (7,8%), στην Αυστρία (9,4%) και στην Ολλανδία (11,6%).



ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ
σχεδιασμοσ ιστοσελιδων σχεδιασμοσ ιστοσελιδων Βασάνισαν νεοσύλλεκτο επειδή αρνήθηκε να βγει για ποτό με συστρατιώτες του!

Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν τον βασανισμό του 18χρονου νεοσύλλεκτου Βρετανού στρατιώτη - Τον έγδυσαν, τον κάρφωσαν στο πάτωμα και κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία!Ένα απίστευτο βασανιστήριο περίμενε έναν νεοσύλλεκτο Βρετανό στρατιώτη σε στρατόπεδο στη Γερμανία, μετά την άρνησή του να βγει για ποτό με συστρατιώτες του.



Οι «φίλοι» θέλοντας να τον... τιμωρήσουν για την στάση του απέναντί τους του συμπεριφέρθηκαν με τον πιο βάναυσο τρόπο, καθώς τον έδεσαν, τον έγδυσαν και αφού τον κάρφωσαν στο πάτωμα κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία.



Στη συνέχεια τον άφησαν σε έναν διάδρομο και αφού τον έβγαλαν φωτογραφίες, πήγαν για να καπνίσουν.



Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην «Daily Mail» με την άδεια του Βρετανού στρατιώτη, δείχνουν τα βασανιστήρια που υπέστη ο 18χρονος και προκαλούν σοκ!







Αν και ο ίδιος, όπως είπε, κατάφερε στη συνέχεια να ξεπεράσει το περιστατικό, έμαθε στη συνέχεια ότι κάποιες φωτογραφίες είχαν αναρτηθεί στο facebook.



Μήνες μετά την επίθεση μην μπορώντας να αντέξει τις διάφορες μορφές εκφοβισμού και γενικότερα την επικρατούσα κατάσταση στο στρατό  έφυγε από την Γερμανία, χωρίς άδεια, για το σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, γνωρίζοντας ότι θα τι μωρούνταν για την πράξη του.



Πλέον θα υπηρετήσει σε στρατιωτική φυλακή (ως τιμωρία) πριν ξεκινήσει την πεντάμηνη περιοδεία του στο Αφγανιστάν.






σχεδιασμοσ ιστοσελιδων Reuters: Παράνομο το σχέδιο φόρου στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές

Σύμφωνα με πόρισμα της νομικής υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιήλθε στην κατοχή του ReutersΠαράνομο κρίνεται το σχέδιο 11 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να επιβάλουν φόρο επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών, σύμφωνα με γνωμοδότηση νομικών εκπροσώπων της Ε.Ε, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters.



Η 14σέλιδη γνωμάτευση, που περιήλθε στην κατοχή του Reuters, θα καταστήσει δύσκολη την εφαρμογή του μέτρου σε 11 κράτη-μέλη από το 2014. Στόχος του είναι να καταβάλουν οι τράπεζες περίπου 35 δισ. ευρώ το χρόνο, ως αντάλλαγμα για την ενίσχυση που έλαβαν από τους φορολογούμενους κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2007-2009.



Αντιθέτως, η έκθεση θα γίνει δεκτή με ικανοποίηση από το Λονδίνο, το μεγαλύτερο χρηματοοικονομικό κέντρο της ΕΕ, που αντιτίθεται στην επιβολή του φόρου. Η Βρετανία και αρκετά ακόμα κράτη-μέλη της ΕΕ αρνήθηκαν να το εφαρμόσουν, κάτι που θέ ΤΕΙ εν αμφιβόλω το δικαίωμα των 11 κρατών να το υλοποιήσουν χωρίς τη συναίνεση των υπολοίπων.



Ο φόρος σχεδιάζεται να επιβληθεί στις μετοχές, eshop κατασκευη τα ομόλογα, τα παράγωγα, τις συμφωνίες επαναγοράς και το δανεισμό τίτλων.



Υπέρ της εφαρμογής του έχουν ταχθεί η Ελλάδα, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, seo ιστοσελίδων η Ισπανία, κατασκευη και προωθηση ιστοσελιδων η Αυστρία, η Πορτογαλία, το Βέλγιο, η Εσθονία, η Σλοβακία και η Σλοβενία.



Οι νομικές υπηρεσίες της ΕΕ αναφέρουν, ωστόσο, στη γνωμοδότησή τους με ημερομηνία 6 Σεπ Τεμβρίου ότι το σχέδιο «υπερβαίνει τη δικαιοδοσία των κρατών-μελών για φορολόγηση βάσει των κανόνων του διεθνούς εθιμικού δικαίου».



Σύμφωνα με το έγγραφο, το σχέδιο δεν συνάδει με την συνθήκη της ΕΕ, «καθώς παραβιάζει τις φορολογικές αρμοδιότητες των κρατών μελών που δεν συμμετέχουν». Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr






σχεδιασμοσ ιστοσελιδων
source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=279758&catID=3

σχεδιασμοσ ιστοσελιδων…